Corelog Kft

Szolgáltatásaink

Kihívások, amikben megoldást nyújtunk
A logisztikai rendszer kapacitásának tartaléka ismeretlen
A logisztikai folyamatok hatékonysága a hiányosan gyűjtött adatok következtében nem határozható meg teljes bizonyossággal. Ennek következtében ismeretlen a rendszer erőforrás és infrastrukturális kapacitásának tartaléka. Új gyártósor telepítésénél vagy új partnerek készleteinek kezelésénél kihívást jelent az operáció megalapozott tervezése a kapacitás tartalékok ismerete nélkül. 
logisztikai rendszer feltaras
Alkalmazkodás a változó körülményekhez
A gyorsan változó piaci környezet, termékportfólió és vevői rendelések megkövetelik a vállalatok gyors alkalmazkodását, rugalmasságát. Egy határon túl a szükséges tapasztalat és kompetenciák hiányában nem megfelelő a változó igényekhez való reagálás. A magas fokú alkalmazkodási képesség egyre jelentősebb piaci versenyelőnynek tekinthető. 
valtozo korulmenyekhez alkalmazkodas
Tárolás és anyagmozgatás technológiai fejlesztése
A vállalatok növekedésével, illetve a munkaerőhiánnyal igény jelentkezik a meglévő tárolási és anyagmozgatási technológiák bővítésére vagy modernizálására. Az automatizálás napjainkban már a hatékony működés feltételévé válik. Viszont kihívást jelenthet az ideális technológia kiválasztása, a vállalat folyamataihoz és céljaihoz illeszkedő tervezés és a paraméterek meghatározása.
tarolas es anyagmozgatas fejlesztese
Módszertanunk
corelog hogyan dolgozunk