Cooperative Re-engineering in Logistics

CoReLog Kft.

A CoReLog 10 éves intra-logisztikában szerzett szakmai és tanácsadói tapasztalatra alapozva alakult meg 2016-ban. Az évek során projektről projektre a szükséges kompetenciák bővítésével növekedtünk logisztikai szakértő csapattá.

Ha egy mondatban szeretnénk összefoglalni, a CoReLog célja vállalatok logisztikai rendszerének együttműködésen alapuló, a valós működés és jellegzetességek feltárást követően, átgondolt stratégia mentén, lépésről lépésre történő tervezése, újratervezése, fejlesztése. Innen fakad a CoReLog név is: Cooperative Re-Engineering in Logistics.

A CoReLog csapatépítési víziójának az alapját a Széchenyi István Egyetem KOLOSZ szakkollégium adja, az itt mentorált és alkalmasságukat bizonyított hallgatók a csapat részévé válhatnak. A jelenlegi csapatot egyrészt olyan kollégák alkotják, akik ipari tapasztalattal rendelkeznek és doktori kutatáson dolgoznak, másrészt olyan KOLOSZ hallgatók, akik ipari és tanácsadói tapasztalatot gyűjtenek.

Dr Bodis Tamas Corelog

Dr. Bódis Tamás
Ügyvezető

Gorbe Polina Corelog

Görbe Polina
Tanácsadó

Bata Mark Corelog

Bata Márk
Tanácsadó

Tapasztalatainkra, tanácsadói készségeinkre és tervezői kompetenciákra építve végezzük különféle területen működő vállalatok logisztikai rendszereinek fejlesztését.
A számos tanácsadói projekt során kompetenciánkká vált feltárni a vállalatok valós problémáit és kihívásait, valamint ezek alapján meghatározni a valóban segítséget nyújtó fejlesztési irányokat. Legfőbb előnyünk többek között, hogy elsajátítottuk hogyan lehet közös nyelvet beszélve együttműködni partnereinkkel. Olyan megoldásokon dolgozunk, melyre az adott vállalat méretétől és a kihívás komplexitásától függően valóban szükség van.

Projektjeink során számos kipróbált tervezői módszert és szoftveres megoldást alkalmazunk, az alapvető eszközök és a CAD tervezők mellett kiemelkedő kompetenciák a Siemens Tecnomatix Plant Simulation szimulációs környezet magas szintű ismerete.

Saját kompetenicáinkon túl projektjeinkbe bevonunk együttműködő partnereket, akikkel kiegészítve portfoliónkat komplett csomagban végezhetünk teljeskörű tanácsadást és rendszer-bevezetést egyaránt. Az együttműködő vállalatok legfőbb területei: szoftverfejlesztés, szenzor technológia, beltéri pozícionálás, robotizáció, anyagmozgatás és raktár technológia. Mindemellett lehetőségünk van számos szakterülethez kapcsolódó kolléga és partner bevonására is a győri Széchenyi István Egyetemről.

Irányelvek és erősségek

Partneri együttműködés

Alapvető cél megbízóinkkal és együttműködő partnereinkkel a konstruktív, egymást támogató viszony kialakítása.

Statégiához illesztett fejlesztés

Rendszerszemléletű gondolkodásunk részeként, fontosnak tartjuk, hogy az aktuális fejlesztés illeszkedjen a vállalat stratégiájába és összehangoltan működjön a kapcsolódó területekkel.

corelog iparagi tapasztalatok

Iparági tapasztalatok és referenciák

Több éves, az iparágban szerzett tapasztalat és referenciák támasztják alá tanácsadói munkánk támogató értékét.

Feladatspecifikus eszközkészlet

Figyelünk rá, hogy a rendelkezésünkre álló eszközkészletből a feladat megoldásához szükséges és elégséges eszközt válasszuk.

Gyakorlati megközelítés

Hiszünk benne, hogy személyes tapasztalás útján lehet feltárni egy logisztikai rendszer valós működését, sajátosságait és bevett gyakorlatait.

corelog egyedi folyamatmeresi modszertan

Egyedi folyamatmérési módszertan

Szükség szerint a logisztikai folyamatok felméréséhez és elemzéséhez saját fejlesztésű mérési módszertant és eszközt alkalmazunk.

corelog tamogato hozzaallas

Támogató hozzáállás

Motivációnk vállalati problémák megoldása és partnereink támogatása a helyes döntés meghozatalában.

corelog szimulacioval tamogatott donteselokeszites

Szimulációval támogatott objektív döntéselőkészítés

A fejlesztési irányok objektív értékelését saját módszertan és keretrendszer mentén végezzük Siemens Tecnomatix Plant Simulation környezetben.

Kutatás-fejlesztés egyetemi együttműködéssel

Ipari tapasztalataink mellett tudományos kutatásaink eredményeit és következtetéseit is hasznosítjuk projektjeink során.

Visszajelzések