Cooperative Re-engineering in Logistics

CoReLog Kft.

Célunk vállalatok logisztikai rendszerének együttműködésen alapuló, a valós működés és jellegzetességek feltárást követően, átgondolt stratégia mentén, lépésről lépésre történő tervezése, újratervezése, fejlesztése. Innen fakad a CoReLog név is: Cooperative Re-Engineering in Logistics.

Saját 10 éves intra-logisztikában szerzett szakmai tapasztalatainkra, tanácsadói készségeinkre és tervezői kompetenciákra építve végezzük logisztikai rendszerek fejlesztését. A számos tanácsadói projekt során megtanultuk feltárni a vállalatok valós problémáit és kihívásait, valamint meghatározni a valóban segítséget nyújtó projektet és többek között elsajátítottuk hogyan lehet közös nyelvet beszélve együttműködni. Projektjeink során számos kipróbált tervezői módszert és szoftveres megoldást alkalmazunk, az alapvető eszközök és a CAD tervezők mellett kiemelkedő kompetenciák a Siemens Tecnomatix Plant Simulation szimulációs keretrendszer magas szintű ismerete.

Saját kompetenicáinkon túl projektjeinkbe bevonunk együttműködő partnereket, akikkel kiegészítve portfoliónkat komplett csomagban végezhetünk teljeskörű tanácsadást és rendszer-bevezetést egyaránt. Az együttműködő vállalatok legfőbb területei: szoftverfejlesztés, szenzor technológia, robotizáció, anyagmozgatás és raktár technológia.

A CoReLog csapatépítési víziójának az alapját a Széchenyi István Egyetem KOLOSZ szakkollégium adja, az itt mentorált és alkalmasságukat bizonyított hallgatók, amennyiben szeretnének, a csapat részévé válhatnak. A jelenlegi csapatot egyrészt olyan kollégák alkotják, akik ipari tapasztalattal rendelkeznek és már doktori kutatáson dolgoznak, másrészt olyan KOLOSZ hallgatók, akik ipari és tanácsadói tapasztalatot gyűjtenek. Továbbá lehetőségünk van számos szakterülethez kapcsolódó kolléga és partner bevonására is a Széchenyi István Egyetemről.

Fontos számunka

Alappilérek

Partneri együttműködés

Alapvető cél megbízóinkkal és együttműködő partnereinkkel a konstruktív, egymást támogató viszony kialakítása.

Statégiához illesztett fejlesztés

Rendszerszemléletű gondolkodásunk részeként, fontosnak tartjuk, hogy az aktuális fejlesztés illeszkedjen a vállalat stratégiájába és összehangoltan működjön a kapcsolódó területekkel.

Feladatspecifikus eszközkészlet

Figyelünk rá, hogy a rendelkezésünkre álló eszközkészletből a feladat megoldásához szükséges és elégséges eszközt válasszuk.

Tudományos háttér

Ipari tapasztalataink mellett tudományos kutatásaink erdeményeit és következtetéseit is hasznosítjuk projektjeink során.

Támogató hozzáállás

Motivációnk vállalati problémák megoldása és partnereink támogatása a helyes döntés meghozatalában.

Gyakorlati megközelítés

Hiszünk benne, hogy személyes tapasztalás útján lehet feltárni egy logisztikai rendszer valós működését, sajátosságait és bevett gyakorlatait.