Vállalatunk 2022-ben elnyerte a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett Gyorsítósáv pályázatot, mely a gyors növekedésre és jelentős hozzáadott érték felmutatására képes hazai cégek fejlesztését támogatja.

Kedvezményezett: CoReLog Kft.
Projekt azonosító: 2021-1.1.4-GYORSÍTÓSÁV-2022-00003
Projekt cím: Termelő vállalatok logisztikai alkalmazkodó képességét erősítő algoritmusok és szolgáltatáscsomag fejlesztése
Támogatás összege: 54 631 449 Ft
Tervezett befejezés: 2025.03.31

Projekt bemutatása:

A projekt célja a termelő vállalatok termelés-ellátási folyamatainak alkalmazkodási lehetőségének vizsgálata és fejlesztése. Olyan módszer, szolgáltatás csomag és algoritmusok fejlesztése, melyek lehetőséget biztosítanak a vállalatok számára az automatizált alkalmazkodásra és a hatékonyság fenntartására.
A szolgáltatás csomag 3 fő pillérből épül fel: (1) a logisztikai rendszer jellegzetességeinek és az alkalmazkodás mértékének feltárása, (2) a különböző körülmények között ideális működés taktikai szintű tervezése és objektív értékelése számítógépes szimulációval, (3) az algoritmusok paraméterezése és integrálása a vállalat informatikai rendszerébe.

Kialakításra kerül az alkalmazkodást támogató szolgáltatás csomag módszertana, a tervezés során alkalmazandó eszközök, az algoritmusok fejlesztése és a paraméterezhető és a vállalatok informatikai rendszerébe integrálható és bevezethető szoftver termék. Az algoritmusok fejlesztése számítógépes szimulációs környezetben modellezett esettanulmányokon történik, mely lehetőséget biztosít a koncepció validálására, az elérhető előnyök számszerűsítésére és az értékesítés során demonstrációs eszközként szolgálhat.
Összefoglalva, az integrált algoritmus modul határozza meg hogy ki vagy melyik robot, melyik anyagmozgatási feladatot, mikor és milyen folyamat mentén hajtsa végre. A koncepció nemzetközi szintű újszerűsége az ütemező algoritmusokkal szemben, hogy a fejlesztett algoritmus a végrehajtás módját is vizsgálja.

Hírek